Tajemná postava

Tajemná postava

Anotace: O tom, jak jsem si nechtěla přiznat, že ji skutečně miluju...

Sbírka: Mea Decora Matrimonium

Krásná a něžná, tajemná kráska,
Co to ve mně je, ta neposedná cháska.

Co halí mou duši do závojů tajemných?
Kdo je tou postavou ve snech mých?

Je krásná, ta slečna,
Je ladná, je sličná.

Nádherná víla, s oslnivým smíchem,
Co bude znít dlouho, v mém srdci protkaném tichem.

Ty očka hnědá,
Pokožka bledá.

A vlasy ze saténu
A jméno tvé vyslovené v jednom stenu…
Autor Karmínka, 18.11.2007
Přečteno 442x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Darneth
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí