Takhle to nechci...

Takhle to nechci...

Anotace: Pro kluka, který mi zlomil srdíčko..

Moje snaha je asi zbytečná,
zdá se mi o tobě donekonečna.
Přemýšlím, kde jsem udělala chybu,
proč nemám u kluků oblibu.
Nechápu,co se za ten čas změnilo,
co tvoje chování ovlivnilo.
Zdálo se,že by to mohlo mít budoucnost,
provalovalo se to na veřejnost.
Ale mě je to v tu chvíli jedno,
zapomenout nepůjde snadno.
Já ani zapomenout nechci,
mám tě ráda přeci!
Ta tvoje krátká věta mě bolela,
zamotala se mi hlava a málem jsem omdlela.
Pořád doufám,že to není tvé poslední slovo,
v tu chvíli moje srdce pohltilo olovo.
Doufala jsem, že to dopadne jinak,
čekala jsem aspoň malý náznak.
Ale bohužel, pravda je jiná,
a tak jsem odsouzena k tomu, býti sama…
Autor Májinka..., 18.11.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí