Líbám tvojí řasu

Líbám tvojí řasu

Anotace: ...

Pozdě...
v nekonečném času
líbám tvojí řasu
... která mi spadla do dlaní
s tou poslední slzou
která patřila mně
Brzy...
jsem to vzdala
divoce se smála
... jen ze strachu
s tím posledním slovem
které patřilo mně
Ptáš se
... proč jsem v Tebe nevěřila
ale já věřila
... jen v sebe ne ...
možná bys to dokázal i sám
.. urvat trochu štěstí pro nás oba
Autor Melfëa, 18.11.2007
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: Walentine, její alter ego, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kde roste tohle štěstí?

18.11.2007 15:33:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí