ne...

ne...

Anotace: lásko moje-tak stalo se, že po tom dlouhém čase donutil jsi mě říct to slovo které nenávidím nikdy víc už-ne!pořád to bolí a ty sypeš mi sůl do ran...zajímalo by mě, proč láska z románů nemůže zůstat láskou...

zajímalo by mě...
proč je někdy už moc pozdě.
nenávidím říkat NE!
a tak nerada ho slyším...

obzvláště pak v lásce.
která ti dává křdla-miláčku.
nauč mě létat a já ti dám sebe...
celičkou-jen tvá a nikoho jiného budu jak dlouho budem chtít

dokud...nezazní to slůvko stinné-NE!
a žádné jiné...
není malých rozhodnutí...
tak srdce si káže.
a to slůvko NE-jediné dělá mi stráže...

proti těm co raní...
stále znova bez zeptání...
tak jak se máme?
špatně? dobře? umíráme....

Ne...
žijeme...a začínáme.
Autor Gwladus, 18.11.2007
Přečteno 402x
Tipy 1
Poslední tipující: forget-me-not
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí