Sliboval jsi...

Sliboval jsi...

Anotace: ...

Stál jsi před ní.
Tak neohroženě!
Sliboval jsi smích a radost,
sliboval jsi krásu a dokonalost...
...ne, ještě víc, ještě víc!...
...sliboval jsi naději /a lásku?/.

Oči za sklem schované...
...ti profesionální lháři!

Vypadají tak..
...tak nevinně.
/Zřejmě se tím živí./

Rozmazaný pohled,
nohy se pletou...

Kameny rozbíjí skla.
Střepy hrají symfonii,
úplná fantazie.
/Excelentní hudebníci!/

Padáš k zemi...
...úder bubnu...
...a konec skladby.
Autor Anjobi., 18.11.2007
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, come-past
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí