Po letech

Po letech

Anotace: ta báseň se má jmenovat _ _ _ _ _ _ _ _ale prostě to tak nejde napsat :-(

Prochází na druhé straně chodníku,
schovaný v šeru - již se stmívá
Mohl by to být kdokoli,
přec jeho tvář zdá se mi známá

Kdo jsi a kam jdeš?
Jak se jmenuješ?
Koho miluješ?
(a s kým se miluješ?)

Nikdy mně nenatrháš květiny
Nesložíš přede mne své srdce
Nikdy nesplníš má přání
Nikdy, nikdy, vzdychám trpce

Kdo jsi a kam jdeš?
Jak se jmenuješ?
Koho miluješ?
(a s kým se miluješ?)

Já se ti nikdy nezapíšu do srdce
I když ráda mám tě i ty mě
Některá slova se nevysloví a ty
Nikdy neřekneš _ _ _ _ _ _ _ _

Procházíš na druhé straně chodníku,
schovaný v šeru - již se stmívá
Vidím tě znovu po letech
a tvá tvář stále je mi známá
Autor tyxka, 18.11.2007
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: Elena Suchomel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

některé věci se špatně vysvětlují, ani já jim pořádně nerozumím, ale už je to tak...

05.12.2007 15:47:00 | tyxka

moc pěkná, jenom nechápu proč nemůžete být spolu, když je to oboustrané...

18.11.2007 22:11:00 | duše v plamenech

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí