For You..:-*

For You..:-*

Anotace: Jsi To BEST!!!:-*

Nevím, už vážně, co mám k Tobě říct,
snad jen to, že bych chtěl celý život s Tebou žít.
Nevím, co mám bez Tebe vážně chtít,
snad jen to, že nechcu bez Tebe NIKDY být.
Nechcu bez Tebe nikdy a nic,
to by musel jenom nějaký blbec něco říct.
Stačí mi jenom, když se Tě můžu dotknout a pohladit,
to je pro Mě prostě nejvíc,
to bych si chtěl prosadit.
Stačí Mi jenom cítit Tvojí vůňi a zdá se mi to jako sen,
Nechcu být bez Tebe NIKDY,ani den!
Nechcu NIKDY přestat myslet na Tvou sladkou tvář,
pokáždé, když se podívám, vídím jemnou SlunceZář.
Nechcu NIKDY zapomenout na to, co pro Mě znamenáš a co citím k Tobě.
Bez Tebe se totiž cítím jako osamělý člověk v prázdnem domě.
Bez Tebe se cítím jako velké NIC, které pro nikoho NIC neznamená ,
Cítím se jak osamělý ptáček na dně velkého jezera.
Bez Tebe to není ono, tak to je a tak to bude,
MILUJI TĚ MYŠÁČKU, tohle Ti povím, ať už budeš všude!!!
This is for You..:-*<3 Miluji Tě Zlatíčko Moje..:-*<3
You&Me FOREVER!!!:-*<3:-*
Autor Lukii, 18.11.2007
Přečteno 515x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí