V závějích ukrytá

V závějích ukrytá

Anotace: Čeká..a možná marně..

V závějích ukrytá

V závějích zapadlá bolest,
skrývající srdeční šelest,
polyká sněhové vločky marně,
čeká-li na uzdravení,tajně,
tiše a neslyšíc oddychuje
poslední naděje zachraňuje
Ten kdo ublížil snad nepřijde
znovu shrabat sníh..
Autor Lithium garbage, 18.11.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí