Andělská čerň...

Andělská čerň...

Anotace: Piškotek... :)

Nezřím-li tě, stejně tě vídám, jen co zavřu oči...
Nesmím-li tak mluvit, přesto tajně píši...
Neznám-li tvou celou krásnou duši...
Prosím-li, tak ten citu vřelý plamen nechť přeskočí...

Linií tvých obrysů, která křehkost vzývá skrze tvar...
Dráždí čerta v mojí mysli...
Laní pohled a vlásky vraní...
Ach, co čertu ve mě vzdechnout brání...

Tak jsi mou andělskou černí...
A i já zřím v té hřejivé černi anděla...
A snad příkrovem svých křídel...
Zlomíš mou pýchu docela...
Jak snad už jsem někdy viděl...

A není mi třeba ničeho...
Jen když se s probuzením neztratíš.
Autor Cybermud, 18.11.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí