Odplouvám...

Odplouvám...

Anotace: nemůžeš odsuzovat člověka za to,že necítí stejně,láska se koupit nedá

Bez bázně a hany,
Odplouvám ……..
Lížeš si ted rány
já se omlouvám
Bolavá rána
vstávají zas do neznáma
a já se nevrátím
Soudíš mě
jako trestance
loupežné přepadení
v tvé soukromé bance
Prý jsem ukradla
Tvých citů, příliš
v lásce se lehce zmýlíš
A já mizím ve
vzdálené krajině
ve své nevině,
bez bázně a hany…
za neopětovanou přízeň
bariéru svou,
že jsem neuhasila tvou žízeň
odplouvám……
čistá a přesto
tebou odsouzena
za to,že láska
ve mně nebyla probuzena
Autor laura3, 19.11.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí