Šeříkové nebe

Šeříkové nebe

Anotace: ...pro múzu, stále přemýšlím jak jinak napsat že ji mám rád...

Uprostřed tisíce neznámých hvězd,
z nočního nebe, kde hvězdy mají svůj domov,
snáší se milion květů šeříku,
z roztroušeného srdce, které hledá...

Skáče z hvězdy na hvězdu,
květy šeříku jako znamení za sebou nechává,
pro další duše, které půjdou stejnou cestou,
ztrácí je ze svého srdce, kde tkví jedna bolístka...

Úsměv na tváři, ale vždy má,
pro potěšení ztracených květů,
hraje píseň na struny ze svých vlasů,
vpletené mezi miliony drobných lístků.

V hrsti svázanou květinu jen a pouze ze šeříku,
hledá, nenachází, usmívá se,
na zemi skončila tato duše,
která s křídly od andělů objímá tento svět.

Ona ví o kom mluvím, vždyť je to ona...
Autor Láďa, 19.11.2007
Přečteno 313x
Tipy 6
Poslední tipující: Milissa, Pišák, takova, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně napsáno, to musí vzít za srdíčko

19.11.2007 13:47:00 | Pišák

a mne opustila,aby jiného svou návštěvou poctila

19.11.2007 10:08:00 | takova

Múza má stovky tváří...

19.11.2007 09:29:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí