Volná

Volná

Anotace: ....

Noc začíná, zároveň končí,
Láska, ta se s námi loučí.
Navždy zhasla naše hvězda,
Tak pozvolna,
Až se to nezdá.

Skočili jsme z mostu naší lásky,
Nebude nám dělat vrásky.
Naše srdce rozešla se….
Libují si v něze, v lásce,
Mezi námi láska se vytratila,
Srdce se nám náhle zpomalila.

Vášeň dohořela,
Já jsem osiřela,
Vášeň ztratila se ve víru nocí,
Odezněly, stály za to,
Milí lovci.
Jsem teď pouze pro vás volná,
K lásce nové zcela svolná.
Autor Ammazonic, 19.11.2007
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Kanzy, Pišák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to těžké lásku ztratit
být volná, nic za city neutratit.
Vzpříma pohleď světu vstříc,
naděje umírá poslední
co víc ti můžu říct...

19.11.2007 13:35:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí