Falešná naděje

Falešná naděje

Anotace: Moje pocity... :-(

Když jsem ti to řekla,
byla jsem v sedmém nebi,
dostala sem totiž odpověď,
trochu jako spověď.

Vyprávěl smi o svých citech,
o tom jak moc přemýšlíš,
v tu chvíli bych přísahala,
že si jenom vymýšlíš.

A další týdny bez vyznání,
další řádky zklamaní...
potom náhle rozjasní
mou tvář tvůj úsměv nevšední...

Další z řádky nadějí
dal jsi mi,
šťastná jsem byla,
jak nikdy.

Teď zase mluvil jsi,
jako by sme se neznali.
tak si navrh aby jsme se poznali,
souhlasím...

No a teď zase falešná naděje,
vyhýbáš se mi,
ničí mě to, ne, že ne,
ale už mě to nežere!
Autor Kathalleen, 19.11.2007
Přečteno 489x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mam hodne podobnej problem.. jinak moc pekne dilo :)

20.11.2007 21:24:00 | Leniska..

vykašly se na něj

19.11.2007 16:04:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí