O jedné princezně..

O jedné princezně..

Anotace: Každý snad zná tu pohádku..

Šípková Růženka spí,
o princi na koni sní,
až pro ni si přijede,
polibkem zahřeje,
líčka ta studená,
láska jejich je jim souzená..

Chci princem být,
za Tebou jít,
polibek Ti dát,
pak se jen smát a šťastný s Tebou být..
Autor Tucna, 19.11.2007
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí