Mám tě rád

Mám tě rád

Anotace: Když přjde žal i chvíle štěstí...

Pojď blíž a neměj strach,
má hvězdo uplakaná,
otřu ti slzy na řasách,
bolí mě,když jsi smutná.

Ve stráni mého srdce
kvete jen jediná květina,
tam kde jsou tvé něžné ruce
má mléčná dráha začíná.

Je bez konce a nedozírná,
jako moje láska k tobě,
jsi noční obloze podobná,
tolik krás ukrýváš v sobě.

Až zřídlo tvých zřítelnic
návštíví zítra zase žal
či zaplaví štěstí krůpěje,
vzpomeň si na to,co jsem ti psal,
že chci být tvůj přístav,tvá naděje.

Mám tě rád,mám tě rád,mám tě rád,
celé svoje srdce chci ti dát...
Autor Akrij8, 19.11.2007
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: Simísek, xavian
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

ja taky...=)

20.11.2007 18:43:00 | Simísek

Moc krásný vyznání:-)

19.11.2007 19:02:00 | xavian

:-) Hezká

19.11.2007 18:05:00 | Albinek.001

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí