***Joj.***

***Joj.***

Anotace: ;@§%

Vlku starý šedivý
nelov mladých laní
sil už mnoho nezbývá ti
zardus tužeb přání.

Nebýval jsi nikdy jistě
Lásky velký učenec
připadat si zas jak panic
trochu směšná i zlá věc.

A tak křičíš Bohu spíláš
sobě dáváš rozhřešení
co On s tím vším asi má
odpuštěno sebou nebude a není.

Dávej vlku dnes a na vždy
cokoli Jí za oběť
na volnosti křídlech něžných
Lásko Ty si leť,leť,leť.
Autor Báček, 06.06.2005
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí