Jako svíčka

Jako svíčka

Anotace: Muž a žena jsou jako plamen a svíčka,jedno bez druhého postrádá smysl...

Tvá překrásná,něžná líčka
zrudnou jak když hoří svíčka
a když se plamen rozplápolá
je to jak když hlas tvůj volá.

A tvé krásné hnědé oči?
Do nich plamen svíčky skočí
a tvůj úsměv překrásný
hoří,hoří v noc i dny.

Tak jako dohasíná svíčka,
tak se zavřou i tvá víčka,
pak se ti zdá o plamenech,
které lásky cit ti vdech,
o mně si zdát lásko nech
za každé noci,v každých dnech.

Když někdy se v samotě ocitneme,
pak stékají voskové slzy,
pak jsi jak svíce bez plamene,
jež steskem ve tmě mizí
a já jsem plamen bez svíčky,
však mlhavá naděje pod víčky
rodí se jako nový den,
ta samota byla jen špatný sen.
Autor Akrij8, 19.11.2007
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: xavian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

samota ta někdy bolí,pak ta láska ale za to stojí

12.12.2007 11:29:00 | mikyša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí