Pouliční sklizeň

Pouliční sklizeň

Anotace: ráda chodívám po tenkém ledu a čekám, až pode mnou začne pomalu a tiše pukat

Voníš jak jarní déšť,
když v kalužích na chodníku,
chtěla jsi z lásky kvést
a brala´s sílu z vášnivých mých polibků

Tančila jsi na parketu z hlíny,
kterou hladily Tvé bosé nohy
Měsíční reflektor obtahoval Tvé stíny,
když vykláněl se z černavé oblohy

Hleděla jsi mi do očí
a prosila´s o kousek přízně
A bledý obličej v mém se smočí
je konec pouliční sklizně
Autor Zápěstí, 19.11.2007
Přečteno 304x
Tipy 8
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Noc17, Lisa.Ginmi, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné obrazy - má to sílu a hloubku. A to je u poesie především důležité.

10.01.2008 21:43:00 | Lisa.Ginmi

po dlouhý době zas něco, co se mi skutečně líbí... jo...

06.01.2008 20:09:00 | 0.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí