Jen pár řádků píši Tobě!

Jen pár řádků píši Tobě!

Anotace: Tohle jsem psala asi před půl rokem, mýmu už expříteli na icq! Nedávno jsem to našla v historii...tak jsem se rozhdola to zveřejnit...snad se tím někdo prokouše, a kdyby jo, komentářem nepohrdnu

Slunce už zapadá.
a mě tak napadá,
že chybí něčí rty.
Slunce už zapadlo
a mě tak napadlo
že chybíš mi jen ty…
Mě nenapadá,
já vím,
vím že tě mám víc než jen ráda.
A není to jen rým,
já tě totiž miluji,
tebe zbožňuji,
tys pro mě ten bůh
nejsi jen vzduch
vzduch který chci fetovat.
Ne....to tobě já musím děkovat.
Děkovat za to že tě mám,
nikomu tě už nedám
tak stůj
si jen můj
Tys našel klíček od brány do ráje
odemkls ji potaje
vzals mě za ruku
já ani nemuknu.
Jen tiše s tebou bránou vstoupila jsem
a nebyl to jen sen
Tohle je ještě hezčí než sen ledajaký
kolem hlavy mám zasněné mraky
mraky plné lásky a něhy
jak se zda...pro rýmy mam já vlohy:-D
ale nejsou to rýmy obyčejné
ani ostatním stejné
vypovídají o tom co cítím
co cítím já k tobě
vypovídají o mě
o tom ze miluji a jsem milována
a jsem velmi rada
nejsem rada....jsem šťastná
i slovo šťastná je slabé
mas to hochu marné
mě se jen tak nezbavíš

ne
fakt
:-*
zkoušet to ale nebudu

ne..já teď mluvím zcela vážně
a až svíčka zhasne
tak už tu nebudu...vlastně
sakryš..o čem já to tu vůbec melu
nechápu sama sebe
to asi ze miluji tebe
teď dávám tobě prostor něco sepsati
ale nemíním dlouho čekati.
tak se hochu snaž
a nebo to smaž
ale to bych pak byla zklamaná
byt tebou mazat- to bych nedělala

smazat to nemužu
to nejde
znamenáš pro me moc
chtel bych ti moc rict!ale snad ty dve slova to trochu vyjadri
MILUJI TE

Ty dvě slova jsou jako náplast na všechny ty rány
co mi kdysi srdce rvali
už nepotřebuji sekundové lepidlo
ono se to těmi dvěma slovy zcela zahojilo
Dekuji ti....ty slova jsou krásna
a pro mě vzácná
zvlášť když jsou od tebe

ne ty jsi krasna
a ty pro me vzácná

už mě srdce nezebe
už mě krásně zahřívá
má láska jediná
I Já TEBE MILUJI
ze srdce celého...
z toho špatného ale i z toho dobrého
to špatné- má ďábelská dušička
to dobré . mé ďábleské srdíčka
koukám..
jsem se nějak rozepsala
ale teď bych nejraději spala
i když….
spát se mi chce už celý den
víčka držela jsem otevřené tak tak jen.

tak jdi spinkat zlaticko
at je brzo rano
:-*

ty mě vyháníš?
do peřin zaháníš??!!
tak dobře
půjdu spát
jen ti chci ještě polibek na dobrou noc dat
a nech si něco pěkného zdát

Mě se tak nece jit
ale musím hodná být
ne...já už vážně půjdu
Autor Certain Expiry, 19.11.2007
Přečteno 649x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí