už vim co je láska!!!!!!!!

už vim co je láska!!!!!!!!

Anotace: život je zlej strašně zlej!!!!!

život mě naučil hrát
hru co nazývá se láska,
je to hra
v níž jen vlastní život je opravdová sázka!
Tahle hra neobnáší štěstí
a štastnej konec jako v pohádkách,
možná jen postelový usmíření příjde po hádkách!
že láska je krásný cit?
ukažte mi jednoho člověka komu láska neublížila
ukažte......
před ním bych klidně poklekla
a zeptala se jak to dokázal!
Láska sice umí dávat,
ale víc umí brát
s láskou se jen krátkou chvíli můžem smát!
ale co pak???
až nám láska ublíží?
vzpomínky na krásné chvíle do snů se přiblíží!
a z lásky zbyde jenom pláč...
láska je slovo..
a ten cit jen velkej lhář!!!
tak proč každý lásku stále hledá
dřív nebo později zemře a vrátit zpět se nedá!
I já chvíli myslela že láska je vážně krásný cit,
ale ne je to jen bolest trápení a nic víc!!!!
TOHLE JE LÁSKA!!!
Autor Deniska, 19.11.2007
Přečteno 409x
Tipy 3
Poslední tipující: LisSe, duše v plamenech
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak myslím,žes krásně vystihla tu všemi známou svini*.*

04.12.2007 20:43:00 | LisSe

Máš pravdu děvče, krutou pravdu...
V tom co je napsáno výše,
pijeme asi ze stejné číše.

26.11.2007 20:34:00 | Dračičák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí