Kouzla

Kouzla

Anotace: s těmi si lásku nepřičaruju

Tak jako pohádková víla,
okouzlit jsem tě směla.
Jenže i kouzelná hůlka,
zbyde z ní jen půlka.

Pak přestávají kouzla,
zůstavá to jen na lásce,
snad do temnoty jsem nesklouzla,
a vztah nám poklape hladce.

Ještě můžu vzíti lektvar,
jenže nebude to čistá magie,
na houbičku malinový jar,
nic jiného mi nezbude.

I přes kouzla prastará,
jsem holka uplakaná,
s kouzli nezmůžu téměř nic,
i když chtěla bych mnohem víc.

Utírám kapku z tváře,
vyčistím své svatozáře.
Nepřestanu milovat,
i když do srdce mi budou kůli zatloukat.

Autor Kirsten, 19.11.2007
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

20.11.2007 00:25:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí