Mráz

Mráz

Anotace: I to se může stát :(

Dívám se, jak venku padá sníh,
děti se radují a jezdí na saních
a já ač tu sedím v teple,
mrznu a jednou skončím v pekle.

Sedím tu a prsty ochabují,
už neslyším Tvůj hlas,
kam se poděl, pověz mi to,
proč vyrval mi Tě čas?

Už se nehnu a rty přimrzají,
navěkdy se stanu zmrzlým kamenem,
však moje srdce, to bít nepřestane,
bije lásky plamenem.

Prosím, lásko, promiň mi to.
Autor robb, 20.11.2007
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: somewhere, Roger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí