Pozvánka do snu

Pozvánka do snu

Anotace: Objevuje se sama

Pocítíš dotek perutí, moment co Tě donutí
zase se usmát
uslyšíš metronom dechu, na tvář spadne vločka sněhu
pak může roztát

tvá kůže voní po medu, kouzlo je skryté v úsměvu
když oči Ti září
chtít líbat střípky všech tvých krás, v zoufalství vnímat jen Tvůj hlas
a teplo Tvých tváří

víra je sestrou marnosti, touha pak dcerou volnosti
a noci jsou dlouhé
zas usnu s tichem v objetí, se tmou pak sovy vyletí
klidné a volné

zítra tmu rozbřesk vyruší, až odraz slunce z kaluží
protančí městem
sled každodenních starostí a bezvýznamných radostí
zas proplouvá světem.
Autor Fiktivně, 20.11.2007
Přečteno 450x
Tipy 8
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., G30R63, soulfire, dva, Sofi
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle se mi líbí o hodně víc. Docela nápaditý slovní obraty (aspoň mě se líbí). Jen jsem si nemohl nepovšimnot jednoho společného prvku s předchozím dílkem - zmínka o pravidelnosti dechu :)

08.07.2008 22:25:00 | G30R63

Hezké..

27.02.2008 16:17:00 | dva

Opravdu krásná básnička...

15.02.2008 16:40:00 | Sofi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí