Chci

Chci

Anotace: Pájo chci být s tebou!!!Miluju Tě

Chci být vločkou a spadnout do tvých rtů,
chci být duchem a vstoupit do tvých snů.
Chci být hřebenem,co hladí tvoje vlasy,
chci být s tebou na věčné časy.
Chci být dekou,přes noc tě hřát,
chci být anděl,ať můžeš klidně spát.
Chci být zrcadlem, na tebe se dívat,
o nás však musím snívat.
Chci být kapesníkem a utírat ti slzy,
kdzž tě něco zrovna mrzí.
Autor Romeo91, 20.11.2007
Přečteno 676x
Tipy 5
Poslední tipující: LIrds, kakaoo, lupínek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí