Tvé rty

Tvé rty

Anotace: kouzlo,které trvá při polibku...

Rty...prý je to jen sval.
Tvé rty,
které mi osud navždy vzal,
tak voňavé a sladké,
tak vlhce jemné a hladké,
v úsměvu zvlněné,
slasti roztoužené,
něžnost slibující,
ty mé ochutnavající,
krásná slůvka šeptající,
vášnivě milující...
Tvé rty,
o kterých se mi stále zdává,
teď je dokonale znám.
Jsou mlčící a najednou odmítavá,
kterým přesto patří i vyznání má.
Šeptám ti těmi svými,
bolesti zkřivenými,
že ve snech tvé rty hladím
a slaným líbáním je svádím.
Autor lupínek, 20.11.2007
Přečteno 713x
Tipy 1
Poslední tipující: MalaIzis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc krásná

02.12.2007 15:26:00 | LaVendel

ta je nádherná... :)

20.11.2007 13:40:00 | pulita alma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí