Bojuj

Bojuj

Anotace: zase pár nudnejch hodin (matika, zsv...)

Jako na houpačce,
létat nahoru a padat dolů,
jako věc,
jako nepatrný kousek hmoty podobný člověku,
který ztratil odvahu
ukázat nepřízni osudu svůj hřebt.
Tak si připadám...

Zatnout pěsti a zklamat se,
přestat věřit a opustit svou touhu,
tak pracně ukrývanou,
to s lehkou hlavou nezvládne,
kdo jednou poznal milovat,
kdo jednou pocítil,
že za pohled svojí lásky,
šel by světa kraj a na bedrech svých,
unesl trápení všech věků.
Jako já...

Co za trochu důvěry
a dar
být středobodem jednoho žití,
svou existenci bez pochyby nejmenší
by obětoval
a nikdy ji nežádal zpět.
Bez Tebe ztrácí smysl...

Láska není obchodník,
nežádá
návratnost svých investic.
Autor xavian, 20.11.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí