Zatnu dráp

Zatnu dráp

Anotace: Ty už mi neutečeš...

Zlom srdce
Zkřížení dvou svalů chtíče
Slunce zazářilo z výše
Jsme dva prázdné protipóly
žijíc ze souběžnic ctnosti

zavraždím cíp minulosti
a upnu se na tebe
skočím z pekla do nebe
tvoje tělo
moje tělo
je to vlastně totéž
máš bělostné čelo
jako já
tak jako já se cítíš
v mých očích mou touhu
vidíš

parafráze na téma láska
u nás znamená jen sex
sedm panáků na ex
už nemůžu
jsi můj nový chlap
tentokrát pevněji zatnu dráp

jak voda po mně tečeš

Ty už mi neutečeš….
Autor Ammazonic, 20.11.2007
Přečteno 288x
Tipy 8
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, xavian, Bíša, Pišák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně dobrý...:)

20.11.2007 22:58:00 | duše v plamenech

Jen zatni...

20.11.2007 14:43:00 | Bíša

Tak se drž, přeji hodně štěstííí

20.11.2007 13:37:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí