konec

konec

Anotace: pár veršů ze života

Pomalu svíčka po svíčce
pohasíná svícen lásky naší
plamínky už teď jsou maličké
ale i ty vítr zháší.
Zůstává již jen jedna svíčka
na tu však osud také vyčká.
Teď slza za slzou se z oka řine
i poslední naděje naší lásky hyne.
slza poslední plamen pohltí
již naše láska je teď po smrti
já však ztratil srdce klíč
nemůžu tě dostat pryč.,.
Autor don Kojot dela Máša, 20.11.2007
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: stupid genius
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám bod. Spíš za procítěnost, než za báseň.

20.11.2007 18:12:00 | stupid genius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí