srdce 2

srdce 2

Anotace: to oč tu běží

Srdce se souží
chtělo by se prát
srdce moc touží
mít co má rád.
Srdce chce zpívat
písně jen z lásky
nechce se dívat
na svoje vrásky.
Srdce chce kreslit
srdce chce psát
srdce chce vyjádřit
to co má rád.
Zapomenout na lásku srdci nejde
srdce se bez lásky neobejde..
Autor don Kojot dela Máša, 20.11.2007
Přečteno 517x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí