Zeď s tisíci jmény

Zeď s tisíci jmény

Anotace: jaký máte pocit když Vás zklame někdo na kom Vám záleží?...jáký máte pocit, když andělům začíná padat peří?...Zkuste na to odpovědět...prosím

Na zdi pod tisíci jmény,
hledám v barvě zlata tvé slzy,
zasáhly srdce, ale odlétly v dál,
tam, kde andělům křídla pelichají.

Pod jmény ve špíně se jen krčí,
dvě slzy, z každého oka jedna,
na zdi, kde napsány jsou jména mnohá,
v barvě zlata andělské peří se vznáší.

Na zdi pod tisíci jmény,
je smutno jednomu srdci,
kterého život jen ukrutně mrazí,
tam pod tisícím jménem umírá, umírám…
Autor Láďa, 20.11.2007
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: Neexistujíc a její ruce od krve, Milissa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí