Nikdy nezapomenu!

Nikdy nezapomenu!

Anotace: ...

Něco pěknýho končí,
něco pěknýho začíná.
Dva milenci se loučí,
srdíčko je pobolívá.
Něco pěkného prožili,
něco nádhernýho skončili.
Přesto dál zůstanou,
na společné okamžiky nezapomenou.
Jsou tu každý, pro druhého.
Z důvodu toho samého.
Do srdce ses mi zapsal,
nádherné okamžiky vepsal.
Obrovskou lásku dal
a ode mne také přijímal.
V té komůrce,
v srdíčku mém,
tam navždy zůstaneš,
a nikdy ta Tebe nezapomenu.
Té malé potvůrce,
ta malá dušička já jsem,
V mém srdci stále místo máš,
i když svět již není náš.
Milovala jsem tě z nějakého důvodu,
a proto nedovolím srdci zapomenout!
Zapomenout jednoduše nechci!
Autor Certain Expiry, 20.11.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí