Stýská se Mi po Tobě..:)

Stýská se Mi po Tobě..:)

Anotace: Jen tak ze Srdíčka..:)

Co to znamená když se řekne slovo Láska?
ja ti ani nevím, je to jako když země pomalu praská.
Co to znamená, když Mi řekneš Miluji Tě moc?
ja ti ani nevím, chtěl bych Tě líbat celou dlouhou noc.
Je to jako pocit, čertvě kvetoucí růže,
když Tě můžu držet v náručí a nikdo mi nic říct nemůže.
Je to jako pohled do modrého nebe,
když Ti můžu říkat stále dokola, že miluji jen Tebe!

Každý Tvá věta znamená pro Mě strašně mnoho,
nevydžím to bez Tebe tady moc dlouho.
Nevydržím to tu bez Tebe, moje Srdce umírá touhou,
kdyby Tě mohlo spatřit aspoň na chvíli pouhou.
Lásko, pospěš si, ať už jsme spolu teď,
bez Tebe bych to vážně nedal, tenhleten svět.

Nemůžu to vydržet, chtěl bych být s Tebou,
stýská se mi stále víc, buď prosím navždy se mnou!
Budu stále Tvůj, dokavaď to půjde,
slibuju Ti to!
Ale pamatuj si to, ať už budeš všude..
Nezapomeň nikdy na tyhle něžná slůvka,
které Ti říci mohu,
za to že tu jsi, děkuji snad jen Bohu.
Děkuji za to, že jsi
Děkuji, že jsi stále se mnou,
Nechci být nikdy bez Tebe, chcu být navždy s Tebou..!!
Miluju Tě Dupko..:-*
Autor Lukii, 20.11.2007
Přečteno 1332x
Tipy 2
Poslední tipující: Janul-ka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

:-) ..čupr... jen tak dál ..:-)

22.11.2007 17:24:00 | Monysek

jé to je krááásňoučké...

21.11.2007 17:23:00 | Janul-ka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí