otisk dlaně...

otisk dlaně...

Anotace: ...je to pokaždé jen tak jak to cítíš...

zavřené jsou dveře
chodba studí cizím dechem
teplo náruče?kdeže!
jdeš pomalým krokem

ještě ohlédnutí
však zůstalo jen prázdno
tvé je rozhodnutí
porušit jej není radno

otisk mužské dlaně
zůstal mi na duši
ne,nečekala jsem marně
žena vždy něhu vytuší...
Autor En, 20.11.2007
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslíš?

25.12.2007 17:56:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí