Promiň...

Promiň...

Anotace: ***už je stará, ale když jsem jí posílal, tak jsem s ní poslal i své srdce.

Promiň, že Tě pořád otravuju,
jen nedokážu prijmout slovo nemiluju.
Řekla si, že chceš jen pauzu
a v mém srdci rozpoutala neskutečnou kauzu.
Pořád se osudu ptám,
jestli jsi mou, jestli Tě mám?!

Řekla si, že je to padesát na padesát,
a já vím co všechno se může stát.
Čekám i to nejhorší,
ránu v srdci i na duši.
Doufám v to krásné,
že mezi námi láska nezhasne.
Že znovu řekneš: "miluji Tě"
a já budu šťastný, jako malé dítě!
Autor Tomíno..., 20.11.2007
Přečteno 429x
Tipy 3
Poslední tipující: KLARISA, Comparare
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...děkuju...:o)

21.11.2007 21:34:00 | Tomíno...

Nemůže říci ne,pokud jsi pro ni složil takovou krásnou věc,držim pěsti*

21.11.2007 14:34:00 | Comparare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí