...Kdybych jen mohla...

...Kdybych jen mohla...

Anotace: ...

Pokaždé,
když od Tebe odcházím,
cítím,
že něco mi schází.

Jsou to Tvé polibky,
doteky,
slova,
je to Tvá náruč,
co mě vždy schová.
(a skryje před světěm)

Kdybych jen mohla
pokaždé vrátit čas...
Přičarovat si křídla
a k Tobě letět zas...

Prožívat pocity
radosti,
štěstí.
Vyhnout se smutku,
který mě děsí.
(když nejsem s Tebou)

Kdybych jen mohla,
udělám to hned...
Autor Sukuba, 20.11.2007
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Janul-ka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

neodcházej,ale zůstaň*moc hezké

21.11.2007 14:41:00 | Comparare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí