Nezakazuj mi lásku

Nezakazuj mi lásku

Anotace: Moje úplně první básnička...Tyo, to už je dlouho, co jsem ji psala :) Přesto je pro mě hrozně důležitá, ta vlastně všechno začala...A téma? Láska...Jako skoro všechny mé básničky. (napsána r.2003)

NEZAKAZUJ MI LÁSKU

Zakaž ptákům aby létali,
zakaž stromům aby stáli,
ale nemůžeš mi zakázat mou lásku, mé sny.

Na rybníku plavou klidně labutě,
ti krásní bílí ptáci
a já se tu koukám dál a dál
jak mé slzy ve vodě se ztrácí.

Zakaž pohádkám aby krásný konec měly,
zakaž pěvcům aby krásné písně pěli,
ale nemůžeš mě už utišit,
nemůžeš mi zakázat mou lásku a mé sny.

Řekni mi, řekni, kde ty labutě jsou
řekni mi, řekni, kde svou píseň prozpěvujou
až půjdeš okolo, klidně se směj,
ale prosím tě mi nezakazuj lásku.
Autor mauvais-ange, 20.11.2007
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Zweiblumen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí