Jiná

Jiná

Anotace: Tak zase další variace na známé téma ona a já...

Na mě se dívala, ve dveřích stála
a její smyslnost na dálku hřála.
Jemně se dotkla mé scvrklé duše,
dala jí křídla, jak střele z kuše.
Lehce mne pobídla,
sebe mi nabídla.
Neschopna odmítnou všechno jsem vzala,
své srdce oplátkou jí jsem dnes dala.
Vláčnými pohyby mě k sobě přivine,
lásku mi ukáže, než tahle noc pomine.
Za zvuků svítaná rychle mě vyhání,
zbudou jen vzpomínky, co strach mi nahání.
Autor hechicera, 21.11.2007
Přečteno 424x
Tipy 3
Poslední tipující: Seychelly, Erion Fate, Maťa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí