Láska se nepromíjí

Láska se nepromíjí

Anotace: Jak naložit s láskou...

Co s láskou, která přebývá,
co s láskou, která chybí?
Co s láskou, když se nevnímá,
co s láskou, jež má chyby?

Můžeme s ní závodit, kdo má lepší, jinou?
Bude se nám vůbec hodit, je cennou surovinou?
Škoda, že recyklovat nejde, ušetřilo by se.
Lásky kolik se jen vejde, bylo by ve státní kase.

Co s láskou, kterou nikdo nechce a všichni opomíjí?
Platí pro ni zvláštní sekce: LÁSKA SE NEPROMÍJÍ!
Autor SophieGreen, 21.11.2007
Přečteno 397x
Tipy 3
Poslední tipující: Alfííík, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jestli ji někdo nechce klíďo si vezmu nůši ...
...láska asi nebude naprodej ...snad jen na E55 ...ale to už bude asi jinačí druh ...

21.11.2007 14:40:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí