Můj princ

Můj princ

Anotace: princ kterej se zamiluje do zahradnice :o)

V okně svém rád sedával.
Na mne dlouze koukával.

Však já byla zahradnicí pouze.
Vzdychla jsem si jen dlouze.

Když večer louče uhasly.
Uslyšela jsem známé hlasy.

Přišel vprostřed noci.
Nebyl nikdo, kdo by mohl pomoci

Dotyky svými něžný byl
a tichými kroky mne opustil.
Autor Verýk, 21.11.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí