Utíkej

Utíkej

Anotace: utíkej

Utíkej, utíkej ode mne,
uteč dřív, než přijde poledne.
Pořád tě ničím
a to i když mlčím.
Rozum mi říká utíkej
a už nikdy nic neříkej.

Neříkej mi "miluji tě",
neříkej mi ani "chci tě".
Neříkej mi "lásko má"
a už nepřicházej s kytkama.

Já tě sice miluji,
ale raději se opětuji,
než abych tvůj zánik viděla,
zánik, který jsem zavinila.

Já trpím, avšak ty bys trpěl víc,
proto mi prosím vyjdi vstříc.
Takže uteč prosím ode mne,
nežli přijde poledne.
Autor Cathy, 21.11.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí