Svět bez tebe nevnímám

Svět bez tebe nevnímám

Anotace: Svět bez člověka, kterému jste srdce dali, je černý jako noc a chladný jako led.

Pod povrchem skleněným,
pod štítem ze skály,
a vším tím věděním,
lásky plody dozrály.

Sebral jsem jeden
a nabídl druhý,
chutnal mi medem
a barvami duhy.

Spolkl jsem kousek,
a oči mé prozřely,
hromady trosek
nárazem zmizely.

Růžová zahalila svět,
a vůní tou volajíc,
růže svůj otevřela květ,
na nic se neptajíc.

Růží se moje srdce stalo,
a než by se nadálo,
láskou tvou pookřálo
a jen pro tebe se otevřelo...

Čekám tu, sedím sám,
svět bez tebe nevnímám...
Autor Thanatos Mortis, 21.11.2007
Přečteno 578x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., 0-0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tak nevím s tou růžovou, jen aby nezahalila celý zrak.

08.03.2008 21:27:00 | NikitaNikaT.

:-)

22.11.2007 17:20:00 | Monysek

hrozně hezky jsi to napsal...krásné je to... :)

21.11.2007 20:47:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí