Svět v duhových barvách

Svět v duhových barvách

Anotace: ***

Jednou jsem napsala:
"Jsem noční můra bez křídel".

Najednou cítím,
že mně narůstají
ta nejkrásnější křídla,
co mohou existovat.

Sice ještě nelétám,
ale už o tom
začínám přemýšlet.

Ještě chybí kapka odvahy.

Ve svých jemných křídlech,
plných růžových žilek,
nabírám sílu
na svůj první let.
Představuju si
svět v duhových barvách,
v nekonečném
hřejivém slunci.

Nejsem už ta noční můra.

Krása se dere
přes má křídla,
můj první let
je na dohled.
Autor devcatko z jetele, 21.11.2007
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: jerabina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí