zakázaná lásky

zakázaná lásky

Anotace: neni vše povoleno.

Žiju si životem zakázané lásky.
Žiju v zakletí té nevděčné krásky.
Miluji, ale neodráží se to zpátky.
Miluji, v těle mám dost téhle látky.

Když nakláním se k jeho tělu
Cítím neklid i tu největší něhu.
Když jeho rty jsou blízko u mě
Chci líbat ho, však jenom jemně.

Když jeho tělo už je skoro na mém
Mám pocit bezpečí jak v dětství raném
Když řekne "žij hned teď.."
Chci ,ale mám pocit, že hroutí se mi svět.

Jsem si jím jistá, ale ne dost.
V jeho srdci nejsem ten nejzvanější host.
Jsem v jeho srdci kamarádka skvělá.
Jenže já chci víc, ale to se nedá.

Miluji ho jako přítele ale i mnohem více
Miluji ho, ale už mi nečervenají líce
Zvykám si, ale cítím že je to špatný
Zvykám si, jen život je pro mne matný

Vážím si přátelství i jeho já
Vážím si ho,ale chci říkat"jsem jenom tvá"
Vážím si toho, co mi stále dává
Mám ale pocit, že z dálky mi mává.

Mohu se spolehnout na jeho přízeň
Tak proč když jsem s ním, mám ukrutnou žízeň?
Proč špatně se mi dýchá a podlamují se mi nohy?
Já asi vážně na lásku nemam vlohy.

Asi už si pomalinku začínám zvykat
Nechám to dál potichu tikat
Nechci mu to říct, byla by to sázka
Musím to přijmout-tohle je zakázaná láska.
Autor defres, 21.11.2007
Přečteno 475x
Tipy 2
Poslední tipující: excited, don Kojot dela Máša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné...Znám skoro to samé,prožívám to

23.11.2007 17:24:00 | Kite.Kat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí