Broken...

Broken...

Anotace: Amy lee & seether - broken... jednoduše.. ten pocit je špatnej :-/

když vím že tu nejsi,
vím že jsi jinde,
/nevím kde/
ale mám tě pořád v mysli.
Jsem pryč...

Proto píšu slova bolesti,
když si smutnej,
všechno cítím,
/tuhle písničku/
všechno bolí
/strašně dlouhá cesta/

Poslouchej slova noci,
nebude to bolet,
jenom ticho,
cokoli.. cokoli...

Vždycky najdeš to co potřebuješ...
Protože mě to bolí...
Netrap mě,
netrap se...

Cause I´m broken....

Cítím déšť,
kapky, jemně hladící mojí pleť,
jemně se kutálejcí po mích tvářích...
Přes rty...

K srdci..
Autor Vell, 21.11.2007
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak, do tedka jsme byla smutnáa chtělo s emi brečet...ted už brečím...

22.11.2007 19:45:00 | Elizabeth-Lili

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí