Píseň písní...

Píseň písní...

Anotace: Skuste se někdy zaposlouchat....

¨
Slyším tě zpívat nebeské chorály
A žádná hláska nevypadne ven
Jsou sladké jak vín poháry
Co mohl bych pít den co den...

Slyším tě křičet do vesmíru
vše, co v tvém se právě děje
Slyším tě jako meluzínu
Co úpěnlivě píseň pěje

Slyším tě šeptat pohádky
Kouzelně hladivé a teplé
Vmě po nich zbyly památky
Na skutečnosti neskutečné

Slyším tě říkat básničky
Jež krásně šumí, jen to plyne
Snad plyněji než písničky
Kol nich hned každá chmura hyne

Slyším tě,
Jsem šťasten když mohu
Tím své radosti napomohu
A Bohu, který spřádá sítě
Z té tenké osudové nitě
Mohu už jenom děkovat...
Autor Peky, 21.11.2007
Přečteno 444x
Tipy 3
Poslední tipující: Zerkalo, Verule
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na té tenké osudové niti visíme všichni, každý na své. Jen ta trvanlivost je u každého jiná. Někdo dřív a jiný....hezky jsi to napsal.

21.11.2007 22:14:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí