Absolutní nula

Absolutní nula

Anotace: uz sem to tu jednou mela, no ale stejnak to povazuju za sve doposud asi nejlepsi dilko....teda me se libi nejvic...:D

Jsem jen ubožačka, co po Tobě touží,
žalem, smutkem a depresí se souží.
Jsem jen malá loďka na Tvém širém moři
a utápím se ve svém vlastním hoři.

Jsem jen kapkou jednou z oceánu tvého,
ba právě v tobě hledám milého svého.
Je mi smutno, sama, samotinká jsem
a ty jsi neustále ve snu jen.

Ať se probudím a tys tu vedle mě,
dotýkáš se, objímáš a líbáš mě.
Nechci, abys byl jen ve snu mém,
pojď blíž, ať spolu procitnem.
Autor B.a.r.b.a.r, 22.11.2007
Přečteno 292x
Tipy 8
Poslední tipující: Pythonissa__, pejrak, embryo v hlave, xavian, Bíša, Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí