J.A.R.D.A.

J.A.R.D.A.

Anotace: :-*

J - jako jediný...
Jediný Ty v mém srdci bydlíš.
A - jako Amor...
Jsi jako Amor a šípy lásky ke mně střílíš.
R - jako ruka...
Jemný dotyk Tvé ruky, jež mě hladí.
D - jako dech...
Až dech můj se mi u toho tají.
A - jako Amen...
A slovo AMEN vyslovíme společně... pro slovo VĚČNĚ..
Autor incognita, 22.11.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí