Ať to neskončí

Ať to neskončí

Anotace: miluju tě...

O tobě, lásko, nechám si teď zdát,
jednou, dvakrát nebo tisíckrát.

Budeme spolu sami v ráji,
láskou obklopeni, jako v máji.

Pak v jedno spojí se naše těla
a láska nám bude jedna velká cela.

Pak polibek přisedne na tvou andělskou tvář
a nad hlavou zjeví se ti panenská svatozář.

Vyzvu tě na tanec vášnivý, avšak něžný,
kdo jiný chtěl by v ráji tančit, kdo jiný než my?

Jen ať to neskončí za žádnou cenu,
jen kdyby se tvé tělo přiblížilo mému.
Autor honnnzik, 22.11.2007
Přečteno 719x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., dva, loverose91, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

hezoučké moooc...

20.02.2008 21:20:00 | KLARISA

Je to hezké vyznání ...

22.01.2008 17:15:00 | NikitaNikaT.

krásná...

24.11.2007 16:34:00 | Martanka

Něžná.

24.11.2007 14:09:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí