Veselá

Veselá

Anotace: no i to se někdy stává..

V srdci se usadil červ zvaný láska,
žere jej bezcitně a divně mlaská.
Chtěla bych dosáhnou jedině toho,
aby mě miloval jako já jeho.
Vím, že jsem blázen a k tomu trubka
a tak mi ze srdce zbyde jen slupka.
Autor feenuit, 22.11.2007
Přečteno 447x
Tipy 5
Poslední tipující: Erion Fate, Dračičák, xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí