Pro ni

Pro ni

Anotace: nikdy si to nepřečte...

Když ses mě poprvé dotkla jak něžný vánek,
celá jsem ožila, odešel spánek.
Touha mnou otřásla, doposud neznámá,
do tajné jeskyně byla jsem pozvána.
V neznámých hlubinách hlavu jsem ztratila,
s tebou jsem svět lásky poznala.
Svět plný dotyků, vzdechů a stenů,
svět kde jsem ztratila i poslední zábranu.
Když dneska ležím v posteli sama a nahá,
vzpomínám na všechno co jsi mi dala.
Autor hechicera, 22.11.2007
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí